Back to Top

Stimate Partener,

 

Va informam ca incepand cu data de 25 mai 2018, vor intra in vigoare si vor fi aplicabile noile prevederi ale Regulamentului General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 (GDPR). Acest regulament va priveste si pe dvs. deoarece aduce modificari majore privind protectia datelor cu caracter personal, atat pentru clienti cat si pentru operatori, si totodata va ofera mai multe drepturi in acest domeniu.

 

Va rugam sa cititi acest mesaj pana la final pentru a putea lua acum o decizie informata in ceea ce priveste notificarile si comunicarile viitoare dintre societatea comerciala IPEE AMIRAL TRADING IMPEX SA si dumneavostra.

 

GDPR impune un set unic de reguli, direct aplicabile in toate statele membre ale Uniunii Europene si inlocuieste Directiva 95/46/CE si, implicit, prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

IPEE AMIRAL TRADING IMPEX SA. cunoaste importanta datelor Dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate (parteneri comerciali, posibil parteneri comerciali – clienti, furnizori -, utilizatori ai website-ului www.ipee.ro sau aflati in lista de distributie al newsletter-elor  transmise).  

 

Care sunt noile prevederi ale regulamentului?

  • dreptul de a fi uitat – aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara (cu exceptia prelucrarii de marketing direct, caz in care va puteti opune oricand in mod gratuit si fara justificare). De asemenea, puteti solicita stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
  • dreptul la portabilitatea datelor - exista mai multa libertate de alegere. Se poate opta pentru transmiterea de date la un alt partener;
  • prevederi specifice referitoare la minori – IPEE AMIRAL TRADING IMPEX SA. nu urmareste in activitatile sale prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor. Orice colectare sau prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai in conditiile legii.  

 

Scopul pentru care colectam si prelucram datele Dvs. cu caracter personal

 

  • derularea relatiilor comerciale, in integralitatea acestora, cu Dvs. ca reprezentant al unei persoane juridice, scop in care vom solicita: numele, prenumele, adresa de email si telefonul Dvs.;
  • transmiterea periodic a diferitelor informari legate de activitatea companiei IPEE AMIRAL TRADING IMPEX SA, scop in care vom solicita: numele, prenumele, adresa de email si telefonul Dvs.;
  • completarea formularul de cerere de oferta de pe website-ul companiei www.ipee.ro, scop in care vom solicita: numele, prenumele, adresa de email si telefonul Dvs.;

 

In plus, IPEE AMIRAL TRADING IMPEX SA., in anumite situatii, prelucreaza date referitoare la: cod numeric personal, serie si numar act identitate, ale persoanelor fizice, in conditiile obtinerii de la o persoana juridica colaboratoare, un bilet la ordin avalizat in nume propriu de o persoana fizica, drept garantie. Totodata, aceasta Politica promovata de IPEE AMIRAL TRADING IMPEX SA. are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate in scopul accesarii website-ului, dispozitive de tip smartphone, tableta, televizor.

 

Datele cu caracter personal care beneficiaza de un regim special de protectie cum ar fi codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate, vor fi colectate si prelucrate in conditii limitative si in concordanta cu dispozitiile legale pentru asigurarea respectarii regulilor aplicabile in domeniul protectiei datelor cu privire la acestea.

 

Cui dezvaluim datele cu caracter personal

In vederea realizarii unuia sau mai multor scopuri din cele mentionate mai sus, IPEE AMIRAL TRADING IMPEX SA poate dezvalui datele dvs. cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari:

  • societatilor implicate in mentenanta programelor informatice folosite de catre companie, de tip ERP si a website-ului www.ipee.ro;
  • autoritati publice (Parchet, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului), in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Ce drepturi aveti?

Incepand cu data intrarii in vigoare a noului regulament va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi: 

  • sa solicitati informatii privind activitatile de prelucrare a datelor personale;
  • sa accesati si sa interveniti asupra datelor transmise;
  • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara (cu exceptia prelucrarii de marketing direct, caz in care va puteti opune oricand in mod gratuit si fara justificare);
  • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.  

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile legate de utilizarea acestora, va rugam sa nu utilizati serviciile noastre. Daca doriti sa aflati mai multe o puteti face accesand site-ul Autoritatii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal - www.dataprotection.ro. Va semnalam faptul ca niciun program de securizare a informatiilor nu este infailibil.

De asemenea, IPEE AMIRAL TRADING IMPEX SA. nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe website-ul www.ipee.ro sau pentru primirea newslett-erului poate opta pentru stergerea acesteia din baza de date a site-ului, a platformei de emitere a newsletterului si implicit a societatii noastre.

Avand in vedere cele de mai sus, precum si faptul ca dvs. figurati in bazele de date ale IPEE AMIRAL TRADING IMPEX SA., va solicitam sa ne trimiteti prezentul document semnat in nume propriu, acesta reprezentand acordul Dvs. explicit pentru prelucrarea datelor cu caracter personal enuntate anterior si in scopurile prezentate de catre noi.

Va multumim,

IPEE AMIRAL TRADING IMPEX SA

Director General -  Frujina Bogdan

 

[profiler]
Memory usage: real: 12845056, emalloc: 12192032
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem